El-service & eftersyn

El eftersyn på dine præmisser

Hos Thusgaard Elcenter tilbyder vi professionelt el-tjek og el-eftersyn for både private og erhverv i Struer, Lemvig, Herning, Skive, Thyholm og Thisted. Vi er din lokale autoriserede el-installatør, og vi sørger for, at dine elektriske installationer altid er sikre og i overensstemmelse med lovgivningen.

Vi dækker dit område

Vi kommer ud til vores kunder, uanset hvor de befinder sig inden for vores dækningsområde. Thusgaard Elcenter er altid klar til at rykke ud til Struer, Lemvig, Herning, Skive, Thyholm og Thisted efter aftale. Vi leverer grundige el tjek og udarbejder elrapporter, der overholder alle gældende lovkrav.

Autoriseret og erfaren service

Som autoriseret el-firma har vi mange års erfaring med at udføre el-tjek og el-eftersyn. Vi hjælper både private husejere og erhvervskunder med at sikre, at deres elektriske installationer er sikre og lovlige. Dette kan være særligt relevant i forbindelse med ejendomshandler, hvor det er vigtigt at få tjekket boligens elektriske installationer for fejl og mangler.

Grundige el tjek

Vores dygtige elektrikere hos Thusgaard Elcenter udfører grundige el tjek af din bolig eller virksomhed. Vi efterser ejendommen for eventuelle el fejl og installationer, der ikke lever op til de gældende lovkrav. Vores mål er at sikre, at alle vores kunders installationer er i topform og overholder de nødvendige sikkerhedsstandarder.

Sikkerhed først

Når det kommer til elektriske installationer, er sikkerheden altafgørende. Hos Thusgaard Elcenter hjælper vi jævnligt vores kunder med at sikre, at deres installationer er i overensstemmelse med de nyeste sikkerhedskrav. Dette giver vores kunder ro i sindet og sikkerhed for, at deres hjem eller virksomhed er i trygge hænder.

Specialiserede løsninger

Vi forstår, at hver kunde har unikke behov. Derfor tilbyder vi specialtilpassede el tjek og el eftersyn, der tager højde for forskellige boligtyper og erhverv. Uanset om du har brug for et el tjek i en lejlighed, et parcelhus, et sommerhus eller en virksomhed, har vi ekspertisen til at sikre, at dine installationer fungerer optimalt.

El tjek for nybyggeri, ombygning og tilbygning

Hos Thusgaard Elcenter tilbyder vi også el-tjek og el-eftersyn i forbindelse med nybyggeri, ombygning og tilbygning. Vi sørger for, at de nye installationer er udført korrekt og sikkert, så du undgår fremtidige problemer.

Kontakt os i dag

Hvis du leder efter kompetente og erfarne elektrikere til at varetage dine el-tjek og el-eftersyn, er du kommet til det rette sted. Thusgaard Elcenter har mange års erfaring inden for branchen, og vi kan med garanti også hjælpe dig. Kontakt os i dag for at aftale et el tjek, og lad os sikre, at dine elektriske installationer er i perfekt stand.

Kontakt os